FIGYELEMFELHÍVÁS A 2023. ÉVRE SZERZŐDÖTT PARTNEREINK RÉSZÉRE!

TISZTELT PARTNERÜNK!

Először is köszönjük megtisztelő bizalmukat, hogy a 2023. évre megkötött szolgáltatási szerződésünk keretében ismét együttműködünk a foglalkoztatás és munkaügy, TB. és egyéb HR. területeken

Ebben az évkezdeti időszakban történik az új bejelentkezési jelszó elküldése és a Billingo számlázási rendszeren keresztül a számlázás.

Előfordulhat, hogy egy-két napig nem tudnak belépni a web-lap prémium adatbázisába, vagy a dokumentumtárba, ez azonban átmeneti probléma.

 A 2023 évkezdésre vonatkozó anyagokhoz az új jelszavak ismeretében tudnak hozzáférni és letölteni.

Amennyiben több bejelentkezési jelszót igényelnek, kérjük írásban jelezzék és küldjék el az igénylő munkavállaló elérhetőségét, email címét.

A DOKUMENTUMTÁRBA A HÉTEN FELRAKÁSRA KERÜLŐ ÚJ ANYAGOK:

2023 évi munkaidő naptár, 2023 évi munkaidő keretfigyelők, 2023 évi EFO táblázat, 2023. évi minimálbér és garantált bérminimum, a Munka törvénykönyve módosítása és az ezekkel kapcsolatos anyagok.

Találkozzunk az Agrárvezetői konferenciákon, a területi személyes munkaügyi konzultációkon, munkaügyi szemlék keretében, valamint a 30. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokon Hódmezővásárhelyen, május 4-5-6.

Tisztelettel Kurunczi László ügyvezető

 

 

Forrás: SAJÁT