Bemutatkozás

A Kontroport Munkaügyi Szolgáltató Kft. alapvető célkitűzése, hogy a partnerei részére hathatós segítséget nyújtson a foglalkoztatási kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát a szabályos és gazdaságos foglalkoztatás megvalósítása valamint a rendezett munkaügyi kapcsolatok érdekében.

A hatályos munkaügyi jogszabályok betartása mindenkor a foglalkoztató feladata. Ennek megfelelően a munkaügyi ellenőrzés tárgyát képező szabályok megtartása a munkáltató kizárólagos felelőssége. A jogszabályok megsértése – a rendezett munkaügyi kapcsolatok hiánya - magas bírság-összegekkel, pályázati, támogatási lehetőségek elvesztésével jár!

Amit vállalunk megbízás esetén

 1. Folyamatos telefonos és számítógépen történő írásbeli szakmai tájékoztató szolgáltatást biztosítása. Szakanyagok, kiadványok, hírlevelek készítése.
 2. A Megbízó munkatársai részére elméleti és gyakorlati felkészítő tanfolyamok szervezése a helyszínen.
 3. A Megbízó első számú vezetője írásbeli felhatalmazása birtokában bármely időben és munkaterületen gyorsátvilágítást végzünk a szabályos foglalkoztatás érdekében, mely a vezetői ellenőrzés alapjául szolgál.
 4. Munkaügyi átvilágítás, felmérés a hatályos jogszabályok alapján.
  • Munkaszerződések, tájékoztatók felülvizsgálata
  • Munkavállalói létszám elemzése
  • Belső szabályozások vizsgálata, elkészítése
  • Bérezési rendszer felülvizsgálata.
  • Vezető tájékoztatása, személyre szabott oktatása, konzultáció
 5. Belső munkaügyi-gazdasági elemzések elvégzése a munkaterületeken.
  Az elemzések fő célja a rendezett munkaügyi kapcsolatok megtartása, a szabályos foglalkoztatás elérése és fenntartása.
  A foglalkoztatási feladatok, a munkaidő, munkaerő gazdaságos felhasználását megvizsgáljuk a megbízó telephelyein, a beosztott vezetők és az irányításuk alá tartozó munkavállalók munkaköreinek gyakorlati és elméleti elemzésével a munkaköri leírások, a szervezeti felépítés és a hatáskör-felelősségi rendszer rögzítését elvégezzük.
 6. Igény szerinti belső munkaügyi szabályozások véleményezése, módosítása új készítése.
  A Megbízó kérésére megvizsgáljuk saját kollektív szerződés megkötésének lehetőségeit.