TISZTELT WEB-LAP LÁTOGATÓK, OLVASÓK, FELIRATKOZOTT PARTNEREK!

Önöknek írok most, akik 2021. évben velünk tartottak, megtiszteltek bizalmukkal és megismerhették munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos tevékenységünket.

Látogatóként, olvasóként hozzájutottak a legfrissebb, időszerű híranyagokhoz, cikkekhez.

Lépjünk közösen egy magasabb színvonalra és kapják meg a teljes szolgáltatásunkat, a web-lapunk anyagait, szakértelmünket, szakmai tapasztalatainkat. 2022.-ben. mit tegyenek ennek érdekében?

KÖSSÜNK SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉST 2022. ÉVRE.

A mellékelt szerződés-tervezet visszaküldésével jelezhetik szerződéskötési szándékukat.

 Amennyiben akadályoztatva vannak a csatolt tervezet kitöltésében, úgy kérjük, jelezzék felénk (e-mail, telefon, sms), és ebben is a segítségére leszünk.

 Kérdések esetén továbbra is forduljanak bizalommal felénk. Mindenre igyekszünk megtalálni a legjobb és magas színvonalú szakmai megoldásokat, ahogy azt már megszokhatták tőlünk.

 Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a Kontroport Munkaügyi Kft. szolgáltatásaira és a szolgáltatási szerződés előnyeire 2022. évben. 2021. évben kb. 1800 db e-mailt küldtünk partnereknek, minimum 3 - maximum 55 db/vállalkozás, általában 8-24 órán belül válaszoltunk a megkeresésekre, kérdésekre. A telefonhívások száma naponta 2-22 között volt, mindenkit visszahívtunk egy munkanapon belül. A 2021. évi Munkaügyi Szakapparátusi Képzés kurzuson 19 cég vett részt 20 fővel. A munkaügyi kurzus résztvevői közül 13 fő kiválóan megfelelt, 7 fő pedig jól megfelelt eredményt ért el az online tesztek eredményei alapján.

Weblapon több mint száz cikket tettünk közzé, melyek között kiemelt szerepet kaptak a koronavírus járvány munkáltatókat érintő segédanyagai, illetve a szabályos foglalkoztatást elősegítő szakmai anyagok. Büszkén mondhatjuk el, hogy az idei esztendő is tartalmasan telt az Önök közreműködésével, hiszen nem maradtak megválaszolatlan kérdések, megoldásra váró feladatok. Az év során felmerült kihívásokra mindig időben és eredményre vezetően tudtunk reagálni.

 Portfóliónk folyamatosan szélesedik a HR szakma lényegi elemeivel is, ami a munkaügyi témák mellett kiemelendő, hiszen a napi munkák során foglalkoztatott humánerőforrással való mindennapi törődés számtalan formáját és eszközét is használni és művelni kell a versenyképes piaci fejlődés érdekében.

A szakapparátus szakmai végzettségei: Munkaügyi Szervező, Társadalombiztosítási Szaktanácsadó Munkaügyi Szaktanácsadó Gazdasági mérnök, Humánmenedzser, Időelemző, normás, munkaszervező.

Várjuk jelentkezésüket!                                                                               Kurunczi László ügyvezető

info@kontroport.hu                                                                                     +36 70 9388767

Forrás: saját