GOSZ-Kontroport együttműködési megállapodás

 

 

Tisztelt Partnereink!

GABONATERMESZTŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE és a KONTROPORT Munkaügyi Szervező és Szolgáltató Kft. 2014.10.06.-án együttműködési megállapodást kötött. A Kontroport Kft. a GOSZ. tagok részére az alábbi munkaügyi szolgáltatásokat nyújtja a tagokkal történő külön megállapodás alapján:

Folyamatos telefonos és számítógépen történő írásbeli szakmai tájékoztató szolgáltatás biztosítása. munkaügyi, foglalkoztatási szak-anyagok, kiadványok, hírlevelek készítése,

  1. Bérszámfejtés –TB – nyugdíj naprakész információk közlése.

  2. Munkavédelmi és informatikai szolgáltatás a megrendelők részére.

  3. A munkaügyi segédlet, a KULCS, működésének bemutatása, értékesítése.

  4. Helyszíni munkaügyi átvilágítás, felmérés a hatályos jogszabályok alapján:

  5. Belső munkaügyi-gazdasági elemzések elvégzése a munkaterületeken.

Az elemzések fő célja a rendezett munkaügyi kapcsolatok megtartása, a szabályos foglalkoztatás elérése és fenntartása. A foglalkoztatási feladatok, a munkaidő, munkaerő gazdaságos felhasználásának vizsgálata a tagok telephelyein. A beosztott vezetők és az irányításuk alá tartozó munkavállalók munkaköreinek gyakorlati és elmélet elemzésével a munkaköri leírások, a szervezeti felépítés és hatáskör-felelősségi rendszer rögzítése.

A Kontroport Kft. elérhetőségei, web lap: www.kontroport.hu Telefon: +36-70-93-88-767, e-mail: info@kontroport.hu            fax. 36-62-998-424

Tisztelettel várjuk a GOSZ tagok érdeklődését, kapcsolatfelvételét és a közös munka elkezdését.

A Letöltések rovatban elhelyeztük a megállapodás teljes szövegét. A Letöltések rovatba került két fontos információ is.

Az orvosi ellátásról a munkaviszony megszüntét követően és arról, hogy egyszerűsített munkaviszony esetén kötelező-e az előzetes orvosi vizsgálat.