FELHÍVÁS INGYENES SZOLGÁLTATÁS IGÉNYLÉSÉRE

FELHÍVÁS INGYENES SZOLGÁLTATÁS IGÉNYLÉSÉRE.

Tisztelt Szerződött Partnereink.

Magyarországon az agráriumot az időjárás legalább 7 részre osztotta a csapadék/aszály tekintetében. ezen próbálunk segíteni a mi szerény és informális jellegű szolgálatunkkal.

Partnereink részére kezdeményezünk termény, takarmány-, szálastakarmány-, vásárlás/eladás/csere és mezőgazdasági szolgáltatás közvetítése ügyében információs bázist, abból a célból, hogy Partnercégeink segítsék egymás működését közvetlen üzletkötéssel.

A mellékelt Magyarország régiói és Partnereinkről szóló térkép és kimutatás szemlélteti, hogy 19 megyében 104 céggel állunk kapcsolatban, ebből 88 cég foglalkozik mezőgazdasági tevékenységgel.

Segíteni szeretnénk ebben a nehéz és válságos időszakban az állattenyésztőknek és a növény termesztőknek az ingyenes közvetítéssel.

 Amennyiben termény, takarmány-, szálastakarmány-, vásárlás/eladás/csere és mezőgazdasági szolgáltatás igény, vagy felajánlása lehetősége áll fenn kérjük, hogy mennyiségi megjelöléssel küldjék meg az info@kontroport.hu e-mail címre, hogy az igényt, vagy felajánlást közölhessük a www.kontroport.hu web-lapunk vezetői anyagok felületén.

Hetente frissítjük az adatállományt és kiközvetítjük Partnereink igényeit, illetve felajánlásait a régiós térkép szerinti területekről és területekre.

Tisztelt Ügyintéző!

Kérem ezt a levelet mindenképpen adják át az Ügyvezetés/vezető részére, hogy megfelelő szinten a cég érdekeit szolgáló döntésre kerüljön sor. A további igény vagy felajánlás jelzése a cégeknél kijelölt felelős feladata.

 Levelünket megküldjük a TESZÖV megyei szervezetei és a GOSZ szervezet felé is a mezőgazdaságban tevékenykedő tagszervezeteik több oldalról történő támogatása céljából.

 Szeged, 2022. augusztus 10.  Tisztelettel: Kurunczi László ügyvezető

 

Forrás: saját