CÉGVEZETŐK TÁJÉKOZTATÁSA A WEB-LAP SZOLGÁLTATÁSAIRÓL

TISZTELT SZERZŐDÉSES PARTNEREINK, TISZTELT CÉGVEZETÉS!

2020. június 2. napjától a web-lapra A KORONAVÍRUS HELYZET MIATT SZABADON ELÉRHETŐ A MUNKAÜGYI ROVATBAN feltöltött munkaügyi segédanyagok, iratminták csak az előfizetéssel rendelkező SZERZŐDÉSES PARTNEREINK RÉSZÉRE lesznek elérhetőek.

SZERZŐDÖTT PARTNEREIN RÉSZÉRE 2020. június 2. napjától időpont egyeztetés alapján megkezdjük a helyszíni, személyes tanácsadást,

IDŐPONTEGYEZTETÉSEK EMAILBEN, VAGY A +36-70-93-88-767 TELEFONON.

Levelünk mellékletét képezi a vezetők részére összeállított, AZ ÚJ VÁLTOZTATÁSOKKAL KIEGÉSZÍTETT MUNKAÜGYI KÉPZÉSI ANYAG TARTALOMJEGYZÉKE.

Vezetői igény esetén az ELSŐ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA elküldjük az anyagot és prezentációval egybekötött helyszíni tájékoztatást adunk.

SZERZŐDŐTT PARTNEREINK részére a DOKUMENTUMTÁRBAN továbbra is folyamatosan helyezzük el az időszerű foglalkoztatással kapcsolatos, a gyakorlati munkát segítő dokumentumokat, cikkeket elemzéseket. Telefonon, emailben, folyamatosan a rendelkezésre állunk. A CÉGVEZETŐKKEL TELEFONON IS EGYEZTETÜNK AZ IDŐPONTOKRÓL.

A DOKUMENTUMTÁRBA BELÉPÉS A 2020 ÉVES BEJELENTKEZÉSI JELSZÓVAL TÖRTÉNIK.

TISZTELT WEB-LAP LÁTOGATÓK!

A web-lapot látogató olvasóink, cikkértesítésre feliratkozott partnereink az általános szabadon olvasható cikkeket a továbbiakban is megkapják, de a DOKUMNTUMTÁR anyagaihoz csak az ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS megkötése után férhetnek hozzá.

ELŐFIZETÉSI SZERZŐDÉS-TERVEZET EMAILBEN KÉRHETŐ AZ info@kontroport.hu CÍMRŐL.

A Kontroport Munkaügyi Szolgáltató Kft. alapvető célkitűzése, továbbra is, hogy a partnerei részére hathatós segítséget nyújtson a foglalkoztatási kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát a szabályos és gazdaságos foglalkoztatás megvalósítása érdekében.

Üdvözlettel: Kurunczi László ügyvezető, munkaügyi szaktanácsadó

info@kontroport.hu Mobil: +36 70 938-8767

Forrás: saját

 

Forrás: saját