BŐVÜLT A MUNKAÜGYI ELLENŐRÖK ESZKÖZPARKJA

A jogszerű foglalkoztatás fejlesztése elnevezésű kiemelt projekt keretében, felügyeleti, ellenőrzési célokra szerezték be a hibrid, négykerék meghajtású gépjárműveket. Speciális felszereltségüknek köszönhetően az autók több funkciót is ellátnak, így a hatósági ellenőrzéseken a munkakörnyezeti tényezők méréséhez szükséges felszereléseket vagy munkabalesetek kivizsgálásához a helyszínelő berendezéseket is eljuttatják a gyakran nehéz terepen megközelíthető munkahelyekre. Így például a legveszélyesebb építőipari és mezőgazdasági tevékenységek ellenőrzése is megoldható .

A járműveket a megyei kormányhivatalok kapják, a népességszám és a megye területi nagyságának függvényében, megyénként 1-4 gépkocsit.

Fokozott ellenőrzések várhatóak!

A bírságok, szankciók, jogviták elkerülése végett ajánljuk PARTNEREINK VEZETŐINEK a MUNKAÜGYI SZEMLE (gyors átvilágítás) igénybevételét.

A szerződésünkben is rögzített szemlét precízen, nagy gyakorlattal, profi módon végezzük el, a telephelyek számától és távolságától függően 1,0-2,0. óra alatt.

A munkavégzést, a munkák menetét nem zavarjuk meg, a szemle gyorsan és célirányosan történik a FOGLALKOZTATÁS FELÜGYELET ellenőrzési metódusa szerint.

A tényfeltárás érdekében nagyon fontos, hogy az érintett területeken CSAK A VEZETŐK ismerjék a MUNKAÜGYI SZEMLE egyeztetett időpontját. KONKRÉT IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON.

Összeállította a Kontroport Kft. munkacsoportja

Szeged, 2021. szeptember 24.

Forrás: internet

 

Forrás: internet