09.01. MUNKAÜGYI HÍRLEVÉL

 SZEPTEMBER 01-TŐL ÉRVÉNYES ÉS FONTOS MUNKAÜGYI MUTATÓSZÁMOK A 2020. ÉVRE.

122 naptári nap, 86 munkanap, 688 munkaóra, 34+2=36 pihenőnap, Az időarányos szabadságok 2/3.

SZERZŐDÉSES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE LEHETŐSÉG VAN PARTNERI VIDEO-KONFERENCIA MEGTARTÁSÁRA, AMENNYIBEN A PANDÉMIÁS VESZÉLYHELYZET VÁLTOZÁSA NEM TESZI LEHETŐVÉ A HELYSZÍNI SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT. A VIDEO-KONFERENCIÁT MINDEN ESETBEN TELEFONOS EGYEZTETÉS ELŐZ MEG MELYBEN RÖGZÍTJÜK A TÉMAKÖRÖKET, IGÉNYEKET, KÉRDÉS-KÖRÖKET.

 

A HELYSZÍNI KONZULTÁCIÓ SZERVEZÉSÉT SZEPTEMBER 14.-TŐL ISMÉT MEGKEZDJÜK AZ AKTUÁLIS HELYZET ISMERETÉBEN, MINDEN ELŐÍRÁS BETARTÁSA MELLETT.

(minimál-létszám, távolságtartás, maszk, helyszíni lázmérés, kézfertőtlenítés stb.)

ÖSSZEFOGLALÓ A MUNKAÜGYI SZAKAPPARÁTUSI KÉPZÉS TAPASZTALATAIRÓL

A Kontroport Kft. által szervezett munkaügyi szakapparátus képzésen 13 megyéből, 44 cég, 60 fővel vett részt.

Néhány adat a képzésről:

A résztvevők 14 %-a megfelelt, 52%-a jól megfelelt, 34%-a pedig kiválóan megfelelt eredménnyel zárta a képzést.

Értékelés módja: a három teszten összesen 59 pontot lehetett elérni. A három teszten elért eredmény átlaga alapján került meghatározásra az oklevél minősítése.

17-20 pont kiválóan megfelelt

15-16 pont jól megfelelt

10-14 pont megfelelt

Ezúton gratulálunk és köszönjük a résztvevők aktivitását, reméljük, hogy a munkájuk során hasznosítható információkra tettek szert a képzési anyag feldolgozása során.

A KÉPZÉS A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉRE ÉS AZ ÁLTALÁNOS, AKTUÁLIS MUNKAÜGYI SZABÁLYOKRA ÉPÜLT. EZÉRT A KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐ MUNKÁLTATÓK RÉSZÉRE 50% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK A MUNKÁLTATÓI-MUNKAÜGYI SZABÁLYZAT AKTUALIZÁSÁSÁRA, ELKÉSZÍTÉSÉRE.

VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDÉS VISSZAJELZÉSÉT SZABÁLYZAT-ÜGYBEN.

 

2020.09.15-TŐL TERVEZZÜK A KÖZÉPVEZETŐK RÉSZÉRE SZÓLÓ GYAKORLATI TÉMÁKAT FELÖLELŐ MUNKAÜGYI KÉPZÉS MEGSZERVEZÉSÉT, ONLINE HOME-OFFICE FORMÁBAN, MELYRE A KIMARADÓ SZAKAPPARÁTUS JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK. A KÖZÉPVEZETŐI KÉPZÉS A SZERZŐDÉSES PARTNEREK RÉSZÉRE 50% KEDVEZMÉNYES LESZ. RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉSI LAP SZEPTEMBER 07 UTÁN.

VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDÉS VISSZAJELTÉST KÖZÉPVEZETŐI KÉPZÉS ÜGYBEN.

MEGÚJUL A DOKUMENTUMTÁR EZÉRT A KONTROPORT WEB-LAP BEJELENTKEZÉSI JELSZÓ HIÁNYA, PROBLÉMÁS ADATLEKÉRÉS ESETÉN KÉRJENEK ÚJ JELSZÓT

 TISZTELETTEL:

 Kurunczi László ügyvezető, Radicsné Baranyi Krisztina képzésvezető

 

Forrás: saját