Bejelentkezés

Szeretne hozzáférni a prémium tartalmakhoz?

A Kontroport weboldal prémium tartalmainak eléréséhez előfizetés szükséges.

Az előfizetés a 2022 éves szolgáltatási szerződés megkötésével a naptári évre jön létre és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  1. Folyamatos telefonos tájékoztatás biztosítása a megbízó kapcsolattartója számára, azonnali kérdések megválaszolása céljából.
  2. Elektronikus úton, e-mailben történő írásbeli szakmai információs szolgáltatás a megbízó részére, foglakoztatási, munkaügyi, HR. munkaszervezési, bér, társadalombiztosítási (tb ellátások, járulékok, nyugdíj stb.), munkaügyi ellenőrzés témákban, melyre egy munkanapon belül választ ad a szolgáltató.
  3. A teljes hozzáférés biztosítása a KONTROPORT weblaphoz, az ott elhelyezett munkaügyi segédletek a megbízó és munkatársai részére történő felhasználásra a szolgáltató által 2022. évre megadott belépési jelszó alapján. Hozzáférés az e-nyilvántartáshoz (excel munkaidő nyilvántartás) és a hozzá kapcsolódó szabályzathoz.
  4. Webkamerás online tanácsadás Webinárium szolgáltatás.

Éves átalánydíj tartalma

A felek az (a, b, c, d) bekezdésben meghatározott feladatok ellátására 63 000 Ft + áfa éves díjban állapodnak meg. Az első személyes konzultáció díjából éves előfizetés esetén 50% kedvezményt biztosítunk. A munkaügyi szakapparátus részére 2022. évben szervezett kurzus részvételi díjából 50%-os kedvezményt biztosítunk. A szolgáltatási díj számlázása a felek megállapodása alapján történik.

Az eseti személyes szolgáltatások tartalma

A megbízó igénye alapján helyszíni személyes munkaügyi tájékoztató, gyorsátvilágítás, munkaügyi szemle megtartása, munkáltatói szabályzatok, munkaköri leírások, szervezet-fejlesztési tervek, munkanap-vizsgálat, hatékonyság és ösztönzési célmeghatározások készítése külön elszámolásra kerülő 9 000 Ft/óra + áfa rezsióradíj, valamint 90 Ft/km + áfa utazási költség alkalmazásával.

Kérem, írjon az info@kontroport.hu címre, vagy hívjon a +36 70 938-8767 mobilszámon!

Kurunczi László
ügyvezető