NŐNAPRA

NŐNAPI KÖSZÖNTŐ

Kedves Márta Lívia Vali Mónika, Éva Etelka Irma Anna Erzsike Szilvia Mariann Margitka Tünde Piroska Aranka Julianna Edina Márta Olga Adél Helga Ica Luca Saci Szilvia, Borbála Noémi Melinda Orsolya Bea Anikó Réka Ildikó Nóra Rózsika Ildikó Ágnes Bernadett Gabriella Erika Csilla Irma Zsuzsa Marika Diána Lenke Mónika Erzsike Katalin Dóra Esztike Judit Anett Irén Edina Gizike Etelka Magdolna Kriszta Gabriella Andrea Zsuzsa Vera Klára 

 Engedje meg, hogy őszinte tisztelettel köszöntsem Önt és elnézését kérjem, ha kihagytam, vagy nem tudtam a keresztnevét. Ezért Kedves XY-né Önt is tisztelettel köszöntöm a NŐNAP alkalmából. Tudom mit jelet a cégnek, vállalkozásnak a (férfi) vezetés mennyit köszönhet munkájának. Tisztelettel kérem, ha legközelebb e-mailt, levelet ír, írja oda a keresztnevét, mert a személye is fontos számomra és szeretném nevén szólítani.

Őszinte tisztelettel köszönöm a munkájukat és megtisztelve érzem magam, ha levelet írnak, vagy felhívnak, mert tudom, hogy számítanak, számíthatnak Önökre férfitársaim is.

Maradok örök hódolójuk Kurunczi László

Forrás: SAJÁT