Meghívó a 2017 évi Állattenyésztési és Mezőgazdasági napokra

Tisztelt Partnereink, kedves érdeklődők!

A XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásárt május 4-5-6-án, azaz ezen a héten, csütörtök – péntek – szombati napokon tartjuk.

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes terek tökéletes hangulatot teremtenek a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozójának. Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be.

A kiállítások rendezésénél a rendező csapat legfontosabb szempontja a szakmaiság!

Ez határozza meg a kiállítás programját is. A nyilvános show-bírálatok, tenyészállat-árverések a mindenkori hazai állomány élvonalának aktuális képét tükrözik. A fejlődésnek köszönhetően az állattenyésztéshez kapcsolódó növénytermesztési gépek is bemutatásra kerülnek.

A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, az állattenyésztési szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gép gyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

 A Kontroport Munkaügyi Kft. a III csarnok 314. standon található, a kijárat mellett, ahol szívesen látjuk partnereinket, a kiállítók képviselőit és az érdeklődő látogatókat.

Munkaügyi megoldások a kiállító vállalkozásoknak is, ingyenes munkaügyi konzultáció, bejelentkezés az info@kontroport.hu levelezési címen, valamint a +36-70-9388-767 telefonon.

 Bízunk abban, hogy minden kiállító, árus és látogató olyan élménnyel gazdagodik, hogy már a zárást követően tervezgetni fogja a részvételét a következő évi rendezvényünkre.

Szeretettel várom Önöket a III/314 standon, Kurunczi László ügyvezető

Forrás: saját