2018 első szolgáltatói közlemény.

Tisztelt Partnerünk!

Évelején átalakítjuk a web-lapunkat. A átalakítás fő okai:

1. Növeli weboldalának láthatóságát Az új tipusú weblap megjelenésének hátterében az internet fokozott használata és a mobil eszközök (okostelefonok, tabletek) megjelenése állt. Akár laptopról, akár okostelefonról böngészik, az URL-cím ugyanaz, a kattintásokkal pedig egyre nő a láthatóság.

 2. Kényelmes Amikor életünkben először látogatunk el egy weblapra, nem látjuk át egészen. Kell néhány perc böngészés ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat.

 3. Javul a láthatósága a keresőmotorokban A Google állítása szerint egyre jobb találati helyre kerülnek a reszponzív oldalak. A kulcs az, hogy mobilbarátként értékelje a keresőóriás.

 4. Költség- és idő hatékony A reszponzív weblapok egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell külön mobil weboldalt készítenie. Ha azonban weblapját nem kell hetente frissítenie, akkor a mobil weblap is tökéletesen megállja a helyét, ha az technikailag megfelelően van beállítva.

 5. Modern A reszponzív weblapok a modern kor termékei. Manapság mindenkinek szüksége lenne egyre. Aki nincs fent az interneten, az nem létezik. Amelyik vállalatnak nincs oldala, szintén nem létezik, így nem is lehet sikeres. A XXI. században azonban még valamire oda kell figyelni: a korszerűségre.

Ezen a héten az átalakítás miatt probléma jelentkezhet a levelező programunkkal.

Ezért kérem Önöket, hogy a kontroport@freemail.hu levelezési címre is küldjék el üzenetüket.

Tisztelettel várom a 2018 évi szerződés-módosítások kitöltött példányát is és január 15. után a személyes konzultációra időpont javaslatokat.

Újévi üdvözlettel: Kurunczi László ügyvezető

Forrás: saját

Letölthető fájlok