A munkaügyi ellenőrzések tapasztalatai.

2014. április 9.

A rossz eredményekbe az is közrejátszhatott, hogy a munkaügyi felügyelők nem csak rendes munkaidőben ellenőriztek, hanem hétvégenként, illetve hétköznap a hivatali időn túl is razziáztak.

tovább »

A második negyedév kezdetére

2014. március 30.

Változik az írásbeli jognyilatkozatra vonatkozó szabályozás. A jövőben a rendkívüli munkaidő munkáltató általi elrendelése, ügyelet és készenlét esetén a rendelkezésre állás elrendelése, a teljesítménykövetelmény, valamint a teljesítmény-tényező, a helyben szokásos és általában ismert módon is közzétehető.

tovább »

Az első negyedév végén gyorsul a tempó.

2014. március 13.

A Letöltések rovatban öt jól használható információval szolgáló anyagot helyeztünk el az Önök tájékoztatására. A helyszíni átvilágítások és konzultációk szervezése és megtartására céljából várjuk időpont javaslataikat március 24.-től.

tovább »

Agrárvezetői konferenciák tapasztalatairól

2014. február 23.

Öt helyszínen, több mint négyszáz társas-vállalkozás vezetővel találkoztam. Ezúton is köszönöm a szervező megyéknek a lehetőséget. Az előadásokon a munkaügyi stratégia fontosságáról adtam számot. Sok fontos és jól használható ötletet, tanácsot kaptunk a „munkaügy kulcsa” anyagának összeállításához is.

tovább »

A NAV ellenőrzéseinek tapasztalatai és 2014 évi iránya

2014. február 20.

A NAV tavaly 483 ezer vizsgálatot végzett, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tavaly a tervhez közeli bevételt ért el, az ellenőrök több vizsgálatot végeztek, mint egy évvel korábban, a jövedéki területen végzett ellenőrzések száma jelentősen nőtt, az adóterületen végzetteké pedig csökkent.

tovább »

A munkaügy kulcsa hamarosan elkészül

2014. február 5.

Tisztelt Partereink, kedves Látogatóink! Az agrárvezetői konferenciák február közepén befejeződnek. Ezt követően kerül sor a munkaügyi információkat, elméleti és gyakorlati megoldásokat segítő adathordozó a "munkaügy kulcs" sokszorosítására és értékesítésére. A részletes tartalomjegyzékről a megrendelések menetéről és az árakról külön ...

tovább »